Hogy lehet leküzdeni a tériszonyt?
Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozom, de csak apróbb lépések sikerültek. Van, amiben bátrabb vagyok, mint az átlag, de ez egy gyenge pontom, és jó lenne, ha tudnék rajta hosszú távon változtatni. Pl. előfordult, hogy emiatt nem vártam meg egy állásinterjú után, mit mondanak rólam, egyenesen megmondtam a közvetítőnek, hogy nem tudom vállalni, mert meredeken vezet az út a munkahely felé, és én ott bizonyos körülmények között képes vagyok megtorpanni, a lábaim nem visznek tovább. Igaz, nem is kellettem volna, mert már volt emberük az állásra, de nem akarom, hogy ez a későbbiekben így meg tudjon akadályozni bármiben, amikor amúgy más akadály nem lenne.2010. febr. 6. 21:53
11/11 szájmon89 válasza:
Nekem is ez a gondom mostanság,ácsként dolgozok beugroként, felmásztam a létrára kb 6-8métert a tetejéig semmi gond nem volt elkeztem fent furni a létrán a betont kb rá 2-3 perc után ugy elkezdett remegni a lábam hogy még a létra is mocorgott ez mitől van mi okozhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!