Milyen rohamot lehet kapni biofűtől, a legrosszabb esetben?
Nemhiszem.A biofű egy méreg,sokféle baja lehet tőle az embernek de nem ilyen roham szerűek.Egyik ismerősöm régebben párszor csinálta és utoljára fél órán keresztül pirosan látott.Nagyon megijedt hogy mi történt vele.Azóta nem használja ezt a szemetet.
Volt szerencsém végignézni ahogy rászoknak a barátaim,annak ellenére hogy sokszor mondtuk hogy ne csinálják.Pár hét alatt ott tartottak hogy semmivel nem törődtek,koszba,szemétbe éltek és nem érdekelte őket.Kikapcsolták az áramot a lakásukba de ez sem volt akkora gond nekik.Egész nap fetrengtek az ágyba és szívták ezt a szart.Elegem lett belőle és megszakítottam velük a kapcsolatot.1 hónap múlva mikor észrevették hogy magukban beszélnek,hánynak,rosszul vannak,hogy abba kéne ezt hagyniuk.Kitakarítottak,rendet raktak,befizették a számlát hogy legyen áram.Megkerestek engem is hogy már normálisan élnek,befejezték azt a hülyeséget.Szóval azóta megint jó a kapcsolatunk.Soha többet nem foglalkoznának ezzel a bio fűvel.
Még azt kifelejtettem hogy akik évek óta rá vannak szokva azok zöldet hánynak,pedig nem esznek szinte semmit-teljesen tönkremennek.
Nem értem miért jó ez az embereknek.Ha már kell valami akkor rendes füvet kéne szívni.Attól nem lesz senkinek semmi baja.Lehet hogy drágább de legalább nem szemét,hanem természetes növény.
Legrosszabb esetben az illető meghal!
Ez a szar kotyvalék olyan anyagokkal van tele aminek a túlnyomó többsége olyan problémákat okozhat ami maradandó vagy halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!