Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen rohamot lehet kapni...

Karak451 kérdése:

Milyen rohamot lehet kapni biofűtől, a legrosszabb esetben?

Figyelt kérdés
Egy csöndes gyerek egyszercsak mormogni kezdett, ahogy ült, azt hittük csak poénkodik. A fejét leszegte, és rángatózott a felsőteste, és mormogott. Egy idő után hátra vágódott, és mereven rángani kezdett a földön. Öklendezett, de nem hányt. Habzott a szája. Azt hittük nincs magánál, mert azt hittük, hogy epilepsziás rohama van, és egyre rosszabb lett az állapota, mereven rángott, mintha folyamatosan próbált volna felülni. Kezdett feketedni a feje, bár a légzése rendben volt, és egy idő után ki tudtuk venni, mit kiabál (nem volt értelme, de magyarul volt). Kijöttek a mentősök, de sötétben tapogatóztak, azt már nem tudom, ők mit csináltak, de még vagy fél órán át nem sikerült véget vetni a rohamnak. Lehet ilyen hatása a biofűnek? Mert arra gyanakodtunk, de a neten nem találtam pontos leírását, milyen az, amikor a biofű eldurvul.

2015. jan. 13. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemhiszem.A biofű egy méreg,sokféle baja lehet tőle az embernek de nem ilyen roham szerűek.Egyik ismerősöm régebben párszor csinálta és utoljára fél órán keresztül pirosan látott.Nagyon megijedt hogy mi történt vele.Azóta nem használja ezt a szemetet.

Volt szerencsém végignézni ahogy rászoknak a barátaim,annak ellenére hogy sokszor mondtuk hogy ne csinálják.Pár hét alatt ott tartottak hogy semmivel nem törődtek,koszba,szemétbe éltek és nem érdekelte őket.Kikapcsolták az áramot a lakásukba de ez sem volt akkora gond nekik.Egész nap fetrengtek az ágyba és szívták ezt a szart.Elegem lett belőle és megszakítottam velük a kapcsolatot.1 hónap múlva mikor észrevették hogy magukban beszélnek,hánynak,rosszul vannak,hogy abba kéne ezt hagyniuk.Kitakarítottak,rendet raktak,befizették a számlát hogy legyen áram.Megkerestek engem is hogy már normálisan élnek,befejezték azt a hülyeséget.Szóval azóta megint jó a kapcsolatunk.Soha többet nem foglalkoznának ezzel a bio fűvel.

2015. jan. 13. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Még azt kifelejtettem hogy akik évek óta rá vannak szokva azok zöldet hánynak,pedig nem esznek szinte semmit-teljesen tönkremennek.

Nem értem miért jó ez az embereknek.Ha már kell valami akkor rendes füvet kéne szívni.Attól nem lesz senkinek semmi baja.Lehet hogy drágább de legalább nem szemét,hanem természetes növény.

2015. jan. 13. 15:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor tenyleg valami mas lehetett. De ha valaki megis tapasztalt vmi hasonlot,irjon!
2015. jan. 14. 01:11
 4/9 anonim válasza:
Panikrohamokat lehet kapni(heves sziv veres ,viz veres,halalfelelem) ,legzes leallas,hanyas,epilepszia jellegu tunetek...
2015. jan. 14. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Velem egyszer volt ehhez hasonló...
2015. febr. 4. 22:45
 6/9 tomi35 válasza:
Hát ha a saját szemeddel láttad, akkor szerintem nem kérdés ,lehet e ilyen hatása.Velem többször is előfordultak pontosan ilyen tünetek, pedig előtte évekig szivtam rendes füvet.Attól teljesen jól éreztem magam.Az a gond, hogy a bionál nem tudod mit szivsz, a diler kezében van az életed.Ha a neten rendelhető vegyszereket kapod az még a szerencsésebb eset, de sokszor
2015. jún. 15. 00:07
 7/9 tomi35 válasza:
olyan dolgok vannak benne, hogy inkább le sem irom mert nem akarok senkit ijesztgetni.Csak azért, hogy még olcsóbban hozzák ki.És az egyéni érzékenység sem egyforma.Csak azért irom ezt le, mert maradandó idegrendszeri károsodást szenvedtem tőle és elég kinos volt a neurológián elmondanom a dolgot, a saját érdekemben.Akinek semmi baja tőle az felőlem szivja, nekem az életem múlt rajta, hogy letettem.Ennyit a bioról.
2015. jún. 15. 00:16
 8/9 tomi35 válasza:
És hogy egy tévedést eloszlassunk.Aki biofüvet sziv, különbnek érzi magát az intravénás dizájnerdrog használóktól, ugye? Pedig semmivel nem vagy különb, gyakran ugyanazt a szemetet kapod.Ja, hogy nem a vénádba szúrod?Abszolút részletkérdés. Igy is úgy is a véráramba kerül.
2015. jún. 15. 01:30
 9/9 anonim válasza:

Legrosszabb esetben az illető meghal!

Ez a szar kotyvalék olyan anyagokkal van tele aminek a túlnyomó többsége olyan problémákat okozhat ami maradandó vagy halálos.

2015. júl. 14. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!