Székelési gátlásaimat hogyan oldhatnám fel? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit kellemetlen a téma, de ismeretlenektől könnyebben megkérdezem, mint másoktól. A problémám az, hogy amikor idegen vannak jelen, vagy idegen környezetben vagyok, elutazom, vendégség, egyetem, stb. stb., egyszerűen nem megy a székletürítés. Zavar, hogy mások esetleg hallják, vagy hogy őket zavarja vagy nem tudom. Mindezt úgy kell elképzelni, hogy általában akkor osonok ki hajnalban elvégezni a dolgom, amikor mindenki alszik, és ha akkor nem megy, akkor aznap nincs széklet. EZ csak olyan helyzetekben alakul ki, amikor tudom, hogy más hallja, hogy én mit csinálok a wc-ben. Ha egy teljesen jól elszeparált helyiségben végezhetem a dolgom, vagy nagy hangzavarban ha tudom hogy nem hallják, akkor nem zavar. A hangok zavarnak. Hogy engem hallanak. Vagy nem is tudom. Nem tudom miért alakult ki, és habár az agyam tudja hogy hülyeség, és számos alkalommal megpróbáltam már magamra erőltetni, mégsem megy. Mit tehetnék? Gyógyszerekre, hashajtókra, kúpokra rászokni nem szeretnék, a természetes úton kéne kivitelezni.2015. jan. 6. 19:01
1/3 anonim válasza:
Nekem is van ilyen gondom. Megoldás, hogy többször lehúzom a wc-t székelés közben, az elnyomja a zajokat.
2/3 anonim válasza:
Ismerős, évekig küzdöttem ilyen problémával. Jól gondolod, hogy nem gyógyszerekkel kell megoldani. Tulajdonképpen az egész probléma a te fejedben van, és ha ott elrendezed, többé nem fog zavarni. Először is legyél biztos benne, hogy a vendéglátóid vagy a hallótávolságon belüli emberek nem azt fogják figyelni, hogy te milyen zajokat produkálsz ott. Ha esetleg meghallanak bármit is, és kinevetnek, vagy szóvá teszik, az az ő éretlenségük bizonyítéka. Mindenki jár wc-re, és ez nagyon ritkán csendes. A wc erre van. Nem az utcán vagy a szobában végzed el, hanem egy helyen, amit arra találtak ki, hogy ezt megtedd. Ez egy ösztönös és természetes tett, nem kell rajta gondolkoznod, nem kell benne megfelelned senkinek. Te esetleg direkt figyeled, ha valaki bement a wc-re az milyen hangokat ad ki? Érdekesnek vagy viccesnek találod? Beszédtémát csinálsz belőle? Sokáig gondolkozol azon mit hallottál? Nem hiszem. Ezzel mások is így vannak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :). Az utóbbi inkább működni fog szerintem, de amíg fennmarad a probléma addig az első is beválhat. Még egyszer köszönöm, remélhetőleg élet mentő válaszokat adtatok.
2015. jan. 6. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!