Kisfiam 10 hónapos es szekelesi problémái vannak. Mit tehetnek?
Hasahajtó hatású gyümölcsöket adj neki.
bár ha már visit is ettől,akkor miért nem orvoshoz viszed?
vizezett narancslé magában nem elég.
Kedves anyuka!
A leghatásosabb mód egy 10 hónapos csecsemő székletrendezésére nagyon triviális dolog: szőlő!!!
Olyan szőlőt vegyen ami rendkívül nagyszemű ( egész évben kaphatò ) és nincs benne mag!!! A legfontosabb, hogy alaposan mosson meg kb. 10 szemet, és jól passzírozza át egy nagyon sűrű szövésű szűrőn. A szőlőhúst és levet héj nélkül adja a babának. Először csak 1-2 kanállal, mert nem tudhatjuk allergiás e rá. Ha nincs tünet,adja oda neki a teljes adagot! Lehet több szem szőlőt is adni neki, mert már 10 hónapos. Minden anyukának akinek ezt ajánlottam rögtön lett széklete a babájának. Sok sikert, egy védőnő :-)
10 hónapos gyereknek mondjuk a szőlő érdekes ajánlás egy védőnőtől is, ennyi erővel már miért nem eper, hátha allergiás rá...
A táplálkozásán kéne változtatni a gyereknek, nem eseti kezelésre van szükség. Ugyanúgy eteted vele azokat, amiket eddig, és néha kap lekvárt, ez lenne a megoldás?
Nem hinném.
Az okot kéne megkeresni, miért van székrekedése, lehet, hogy valamilyen intoleranciája van, laktóz, glutén vagy bármi.
Epp azon vagyok, hogy megtudjam mi lehet az oka. Nem ítélkezni kellene hanem tanácsot adni , azért írtam.
máskülönben hogyan tudod meg , hogy allergiás - e valamire ha nem próbálja ki ?
A szolo bevált , koszonom a tanacsot, es imádja az epret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!