Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pár hónapja van egy új kapcsolatom amit több éves kapcsolatok előztek meg.Vannak nehézségek de kimondottan nagy gondokról nem beszélhetnék. Minden rendben is lenne igazán kivétel a szexuális életünk amiben én vagyok a hunyó.Igazából valami oknál fogva teljesen elvesztettem a nemi vágyat. Szinte teljesen érdektelen lett számomra a szex. Ez még valójában nem is lenne nagy gond csak a párom teljesen az ő hibájának érzi ezt az egész helyzetet pedig ritka az a nő aki tőle odaadóbb és jobban oda teszi magát. Én tudom,hogy ez nagyon is nem az ő hibája de sokszor keresi magában a hibát és számomra talán ez a leg nagyobb nyomás. Félek,hogy elvesztem emiatt mert minden kapcsolatnak alap eleme a testi kapcsolat is. Főleg egy húszas éveiben járó fiatal nőnek. Tudom,hogy nálam sem testileg van a gond mert ezt nagyon is érzem de igazából nem tudom merre is indulhatnék. Szerintetek merre kellene lépni legelőször?

2015. jan. 4. 18:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!