Mi lehet az oka?
Sziasztok.
Pár hónapja van egy új kapcsolatom amit több éves kapcsolatok előztek meg.Vannak nehézségek de kimondottan nagy gondokról nem beszélhetnék. Minden rendben is lenne igazán kivétel a szexuális életünk amiben én vagyok a hunyó.Igazából valami oknál fogva teljesen elvesztettem a nemi vágyat. Szinte teljesen érdektelen lett számomra a szex. Ez még valójában nem is lenne nagy gond csak a párom teljesen az ő hibájának érzi ezt az egész helyzetet pedig ritka az a nő aki tőle odaadóbb és jobban oda teszi magát. Én tudom,hogy ez nagyon is nem az ő hibája de sokszor keresi magában a hibát és számomra talán ez a leg nagyobb nyomás. Félek,hogy elvesztem emiatt mert minden kapcsolatnak alap eleme a testi kapcsolat is. Főleg egy húszas éveiben járó fiatal nőnek. Tudom,hogy nálam sem testileg van a gond mert ezt nagyon is érzem de igazából nem tudom merre is indulhatnék. Szerintetek merre kellene lépni legelőször?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!