Hol tudok tejfa olajat tartalmazó sampont venni? És melyik üzletben? És ha tudjatok akkor a nevét is írjatok le a samponnak
?? O.o akarod mondani teafa?
azt akárhol lehet kapni, nagyobb boltokban pl. tesco, auchan, drogériákban meg pláne van, jobb minőségben is.
De én mar megnéztem az Auchanban de nem találtam meg.
Nem tudtok konkrét sampon nevet ami tartalmaz teafa olajat?
Úgy láttam, hogy a Rossmannban szokott leni olyan sampon, amelyben van teafa, talán a Tescoban is és:
dm-ben:
Rossmannban kapható:
Neten is tudsz rendelni.
Itt tudsz nézelődni, van rengeteg!!!
Márkák: Medinatural, Just Nahrin, Faith in nature, Swiss o par, Paul Mitchell, Estrea, Dr. Müller, L'Angelica, Himalaya Herbals, Tulasi, Emendo, dr. organic, Thursday Plantation, Esszencia, Bentley, Dr. Ganolife, The Body Shop, Biola Power Up, Urtekram, Dabur Vatika Refreshing,
Érdemesebb lenne inkább annak utánanézned, hogy a teafa illóolajon kívül még mit tartalmaznak.
Teafa illóolajat nagyon sok helyen lehet kapni, azt is beleteheted a samponodba, vagy készíthetsz "hajszeszt" magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!