Xanax mellett ha szedek orbáncfű kivonatot tartalmazó tablettát mit árthat?
Figyelt kérdés
Gyógyszerész szerint nem volna a kettőt egyszerre, de elviselhetetlenül depressziós vagyok. Napi 0,5 mg xanaxot szedek csak, szerintem nem árthat, akkor sem, ha erősitik egymás hatását.2014. ápr. 22. 12:03
1/3 anonim válasza:
A xanax nem antidepresszáns, hanem szorongáscsökkentő, nyugtató, más bódító hatású szerekkel együtt jobban előjöhetnek a mellékhatásai, a felerősödött hatástól kómás és belassult leszel, nem pedig kevésbé depressziós, ha a gyógyszerész nem javasolta, akkor nem kéne, nem viccből mondta.
Pszichológust vagy pszichiátert keress, előbbi terápiára, utóbbi meg antidepresszánsokat felírhat.
2/3 anonim válasza:
Én egy ideig ittam az orbáncfűvet, de mióta nyugtatót szedek abbahagytam. Nem ajánlják, szédülést, hányingert, egyéb rossz közérzetet okoz.
Rá is kerestem anno, neten is írták.
Orvoshoz nem akarsz menni?
3/3 A kérdező kommentje:
én iszom az orbáncfüvet, nem tapasztaltam tőle semmilyen rosszullétet, bár igaz, h minden szervezet másképp reagál..nekem nem okozott semmilyen tünetet, tehát iszom, mert nincs más választásom, nemcsak depresszióm van hanem idegbeteg is vagyok, rezeg mindenem, az egész belsőm , meg elszorul e mellkasom, stb.
2014. ápr. 25. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!