Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Letört ujjporc örökké fog...

Letört ujjporc örökké fog fájni? Valamikor helyre fog egyáltalán jönni?

Figyelt kérdés
Az ujjak és a kézfej találkozásánál vannak azok a bizonyos "bütykök" (pontos nevét sajnos nem tudtam kideríteni, lehet csak nem voltam elég ügyes), ami nekem letört/eltört ez egyik ujjamnál, kb. 2 hónappal ezelőtt, és még mindig fáj ha behajlítom az ujjam vagy ütök (ez esetben szörnyen kellemetlenül fáj). Azt hittem ennyi idő alatt nagyjából helyre fog jönni, gondolom sose lesz már az igazi. Csak annyi érdekelne, hogy ez meddig fog még fájni (vagy talán hozzászokik ehhez az állandó fájdalomhoz a szervezetem?) vagy valamelyest fog-e javulni? Előre is köszönöm a hasznos(!) válaszokat!
2010. febr. 3. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Az nem javul meg magától csak műtéttel. Ha rosszul forr oda bármikor letörhet újból.És túlérzékeny lesz.
2010. febr. 3. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek is kb arra felé tört el a keze, ő se gondolta volna, egyből megműtötték az ujját, és kb 2 hónapig gipszet kellett hordania. Szerintem vizsgáltasd meg, nehogy nagyobb gond legyen.
2010. febr. 3. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!