Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valmi gyógymód amivel...

Van valmi gyógymód amivel ellehet tűntetni teljesen a heget magamról? (Keloid heg:S)

Figyelt kérdés

[link]

az enyém vmi ilyesmi mint a jobboldali képen..

3van a karomon mert régen(10éve megműtöttek és ilyen nyoma maradt mert vmi hajlamom van..)van vkienk hasonló?

és hogyan lehet eltűntetni 1általán ellehet?

máe voltam plasztikai sebésznél aki injekciót adott bele és attól olyan lett mint ajobb képen van azelőtt sokkal csúny

bb volt de én teljesen elakarom tüntettetni..

mert nagyon szégyellem de nemtudom h hogyan lehetne..vcan vmi ötlel?előre is köszönöm:)

15/L(és már 10éve rajtam van:S:S)

2010. febr. 3. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:

vagy szteroid injekció,amit az orvos adott,vagy újra műtik és próbálják csökkenteni.De ha keloidra hajlamos vagy,akkor még rosszabb is lehet most kamaszkorban,mivel ilyen fiatalon a hormonális változások miatt csúnyább hegképződés alakulhat ki mint mondjuk 25 évesen.Én azt javaslom,várj vele felnőtt korodig,addig ne műtsék ujra.

Addig meg kenegeds ezzel: contraxtubex vagy Dermatix gél,patikában kapható.Ez szépen csökkenti a heget. Ha zavar,kis alapozót is rakhatsz rá. Nekem is ilyenek vannak...aztán ha nagyon nem bírod öket látni,10 év mulva megműttetheted.

egy kozmetikus

2010. febr. 3. 14:17
 2/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm:)

alapozóval már próbáltam:)

de mivel a bőröm full fehér:S em meg olyna lilás az alapozó se segít:S

szinte ugyanúgy látszik már teljesen elvagyok keseredve annyira szégyellem h már strandon se voltam már legalább 7éve:S nyáron meg kise teszem a lábam itthonról...:S

2010. febr. 3. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
első vagyok: miért,mekkorák és hány db van a testeden? És hol?
2010. febr. 3. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
ja,bocs most látom h írtad...nekem képzeld van vagy 8 hegem!! :)
2010. febr. 3. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy bazi nagy V betű alakú heg van a bal karomon, iszonyú csúnya, 6 éves korom óta rajtam van (most 14 vagyok). Nem értem, miért kell szégyelni... Nekem még soha nem tettem rá megjegyzést a barátaim/ismerőseim, max. megkérdezték hogy miért van ott...
2010. febr. 3. 15:52
 6/10 A kérdező kommentje:

én meg nem is mutogatom a barátaim nem tudják/még a pasim se tudja h az ottvan...3van a vállamon és kb olyan 5cm hosszú és 1cm vastag mind a 3om:S:S

elképesztően csúnya mert még el is üt a bőröm színétől:S

nagyon szégyenlem még a pólókból is kilátszik..szóval nyáron is pulcsiban járkálok ha megyek valahová..csak itthon veszek fel toppot meg ilyesmit mert csak a tesómék és anyuék tudják h az ottvan..:S

2010. febr. 3. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én semmi csúnyát nem találok benne, nekem is vagy egy hasonló a jobb lábamon a vádlimon, de esezmbe sincs takargatni. Butaság szerintem, amit csinálsz, szép is lenne, ha a hegeket szégyelni kéne. Ez a te különlegességed, amúgy idővel az ilyen halványul is egy kicsit, plusz kétlem, hogy a barátod emiatt kidobna vagy akármi.
2010. febr. 5. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

ne szégyelld :) ebben semmi rossz , csúnya sincs.

Sőt nekem még az ilyen heg tetszik is :)

Nekem a kézfejemen van egy heg, ami már szebb de elég csúnya volt régen..na azt kicsit szégyellem, de csak azért mert az én hülyeségem miatt van ott ... :)

2010. febr. 6. 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
svédcsepp;)
2010. febr. 6. 05:42
 10/10 A kérdező kommentje:

hát erről én nemtehetek h ottvan:S

vmi rendellenesség volt ott amit megkellett műteni(3szor mert mindíg visszajött:S)és most annyira csúnya..majd csinálok képt és ha meglátjátok ti is aztmondjátok majd h szörnyen csúnya:'(

de köszönöm a válaszokat:)

2010. febr. 6. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!