Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Valami baj lehet a szívemmel.14 éves vagyok nem sportok semmit.Az egyik baj az hogy néha azon a környéken ahol a szívem van fáj egy ideig aztán múlik.Nem szúró fájdalom,nem tudom hogy milyen.Aztán a másik,ami szerintem nem normális az az,hogy amikor levegőt veszek akkor felgyorsul a pulzusom.Ameddig szívom be a levegőt addig gyorsan ver a szívem,ha már fújom ki,akkor vissza áll normálisra.A harmadik,hogy néha és sajnos egyre gyakrabban érzem hogy mellé dobog.Nagyon szar és ijesztő érzés,nem igazán lehet leírni. Olyan érzés mint ha ki akarna szakadni a helyéről.Akkorákat dobog.aztán pár mp múlva helyreáll.Mint mondtam nem sportolok,de nem érzem magam levertnek,nem vagyok edzésben,de futni is tudok,a tesiórákat is bírom,nem ver a víz nem szédülök szóval...Eléggé aggódom.Szüleim is tudják,lehet érdemes lenne orvoshoz menni?Amúgy már kb 3 éve van a felgyorsulás,a mellédobogás és a fájdalom csak később jött.Olyan mint ha lassan romlana.Értelmes válaszokat várok.

2014. dec. 20. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ami a légzésre változó szívritmust illeti, az normális vegetatív funkció, az lenne a gond ha nem változna.

A szívtáji fájdalom és a visszatérő extraszisztolé viszont mindenképpen megérne egy kivizsgálást. Első körben érdemes lenne egy ECG-t csináltatni.

2014. dec. 20. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Minnél hamarabb el fogok menni.
2014. dec. 21. 07:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!