Normális a berosszulás a drog első használatakor?
Szóval tegnap beszívtunk (mari), és eléggé berosszultam.
Logikus hogy többet nem akarom kipróbálni egyik fajtáját sem, csak érdekel hogy ez normális reakció volt, vagy valami szart adtak ?
23/F
Tudom.
De mindenképp meg akartam tapasztalni hogy milyen, saját magamon.
Csak ja...akk nálam ezt váltja ki akkor igaz ?
A tagekben megadott kulcsszavak túladagolásra utalnak.
Nikotintúladagolásra.
Nem. Most halál komolyan.
A füves cigivel az a baj, hogy a füvet dohányba tekerik. Ha ebbe egy nem dohányzó beleáll, akkor instant szédülés, émelygés, hányinger, hányás, izzadás, remegés, gyengeségérzet jelentkezik.
Utána 5-10 perccel, amikor elkezdi megcsapni a fű, még jól be is pánikol rá úgy is, ha egyébként keveset szívott.
A fenti tüneteket a tiszta marihuána is tudja csinálni, tehát ha nagyon sokat szívtál, akkor ritkán ugyan, de előfordulhat ilyesmi. (Láttam már embert tiszta pipából fogyasztott (de nagyon erős) fűtől hányni, meg jól beparázni. Igaz, csak egyszer. A fű inkább csökkenti a hányingert, és éhséget okoz. Innen van a képernyő előtt pizzát magába tömve vihogó füves sztereotípia.)
Normálisnak nem mondható, mert a normális az lenne, ha az emberek nem talpas cigibe tekernék a füvet, hanem mondjuk pipából szívnák, illetve csak akkor tennének ilyet, ha a mellette lévő dohányt is gyakran fogyasztják és szeretik.
Normális lenne az, ha a megvásárolt fű csomagolásán fel lenne tüntetve a tömeg (és annyi is lenne), valamint a THC és CBD hatóanyagok mennyisége tömegszázalékban, így a kezdők is tudnák, hogy mennyivel indítsanak.
Na megint álmodozom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!