Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok éneklés közben,...

Nagyon izgulok éneklés közben, pedig alapból nem vagyok lámpalázas, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval járok egy kis színjátszócsoportba, már három éve. Mindig musicaleket csinálunk, és most megkaptam végre az első szólómat.:)) Rettenetesen örülök, mert már nagyon vártam, ezt a lehetőséget.

Szóval nagyon boldog vagyok, de van egy problémán.

Lámpalázas lettem.

Remeg a szám éneklés közben ami nem csak baromi kínos, hanem zavar az éneklésben. Az idegesség miatt elmegy a hangom és a fontos hangokat nem bírom kiénekelni.

És szerintem egy előadó művésznél ez a vég. Félek hogy ez tönkretehet mindent. Egyszerűen nem tudok mit csinálni.

Kértem tanácsokat, azt mondták hogy fő a rutin, vegyem fel a kapcsolatot a közönséggel, éljem bele magam... De mind ez valahogy eltűnik mikor meghallom a dallam elejét és mire énekelnem kell nem marad más csak a remegés és a torokban dobogó szív.

Nagyon el vagyok keseredve. Mit tehetnék? :(

2014. dec. 20. 11:32
 1/1 anonim válasza:
Először is gratulálok, ez nagy dolog, hogy suólóban énekelhetsz, biztos sokat küzdöttél érte!! :) Idővel biztos jobb lesz, de addig is hunyd be a szemedet és képzeld mondjuk azt, hogy a zuhany alatt énekelsz.. Vagy próbálj meg ellazulni, előtte mozgasd meg a tested kicsit, nekem az ilyesmi szokott segíteni. Ha felpörgetem magam, utána minden szerepléses dolog könnyebben megy. Egyébként a lámpaláz teljesen normális, mindenki így kezdi. :)
2014. dec. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!