Éneklés, dúdolás közben 10 perc után bedugul az orrom, ez mitől van?
Figyelt kérdés
Utána még 5-10 perc, és semmi bajom, sokszor még kifújnom sem kell, mert ha felállok, kidugul.
Mitől van ez? Van rá megoldás? Szeretek énekelni ha nincs itthon senki, de úgy nem igazán élvezem, ha egyre inkább bedugul az orrom, és 10 (maximum 20 ha szerencsém van) perc után abba kell hagynom...
2014. aug. 20. 14:59
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és néha könnyezek is, de csak pár másodpercig. Utána csak az orrom kezd bedugulni, ami általában sikerül is neki.
2014. aug. 20. 15:41
2/3 anonim válasza:
nem lehet hogy nagyon erőlteted az éneklést? úgy értem hogy nem megfelelő technikával énekelsz és lehet hogy ez okozza, nagyon furcsa ez amit leírtál én még nem találkoztam ilyennel, ha biztos hogy egészséges vagy akkor a technikán kell javítani mert így komoly károkat okozhatsz a hangodban azaz ÉNEKTANÁR!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Szerintem nem a technikával van baj, öt évig énekeltem kórusban, és ez a probléma csak most jelentkezett a nyáron. Ezelőtt (már a kórus után) is énekeltem meg dúdoltam néha, akkor nem volt semmi baj.
2014. aug. 29. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!