Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki erre mondana valamit?...

Valaki erre mondana valamit? Fontos! ( többi lent )

Figyelt kérdés

Tegnap voltm fül-orr gégésznél . Középfülgyulladásom van .kaptam fül cseppet , orr cseppet , antibiotikumot és valami más gyógyszert. Annyira fáj a fülem hogy elvileg a fájdalom az egész bal arc részemre ki hat .Megőrülök a fájdalomtól . Mintha kést böknének bele . Raktunk a fülemre sópárnát is de már annyit feküdtem azon a meleg francon hogy elkezdett fájni a fülemen az a porc is . Enni nem tudok mert ugyebár a fájdalom kihat az állkapcsomra is és ezért alig tudom ki nyitani . Elvileg az étvágytalanságtól már elég sápadt vagyok de nem tudom mit csináljak . Éjjel nem alszok semmit . Hőemelkedésem van .

Nagyon kétségbe vagyok esve , nem tudom mit csináljak

Azt nem szeretném hogy fel szúrják mert apukám így süketült meg fél fülésre

De már szinte csak a fájdalom csillapítón élek ..

2014. dec. 19. 21:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!