Vért adtam és kaptam egy levelet. Lehet összefüggés?
1 héttel azelőtt, mielőtt vért adtam, haverommal szívtam egy marihuánás cigit, nem lehetett túl nagy adag.
A vérellátótól most egy levelet kaptam ezzel a szöveggel: "Tájékoztatjuk, hogy véradását követően elvégzett vizsgálatok során eredményeiben olyan eltérést találtunk, mely az Ön egészségi állapotát veszélyeztetheti!"
Lehet összefüggés a kettő között?
lehet
amúgy meg a jól seggbe kellene rúgni téged, egy csomó pénzbe kerül levenni a vért és megfelelően tárolni, legalább azt a 3-4 hetet vártad volna meg, míg kiürül a szervezetedből
emellett amúgy még lehet más bajod is, gondolom, nem most először voltál felelőtlen
Egyáltalán nem voltam felelőtlen, és tudtommal 1 hét alatt kiürül a vérkeringésből. (A vizeletben marad meg tovább.)
De azt nem értem, ez miért veszélyeztetné az egészségi állapotom, ha tényleg emiatt küldték a levelet?
Na jól van, bementem, a következő történt:
A szűrőprogram nem olyan pontos, mert sok kórokozó hasonlít szerkezetileg egymásra, és talált egy Hepatithis B típusú vírust.
Mi se kellett több, lefuttatták a genetikai vizsgálatot, amiből kiderült, hogy NEM hepatithis B az a vírus, hanem valami tök más jelentéktelen dolog.
3 hónap múlva mennem kell egy kontrollra, egyébként nincsen semmi gáz.
Köszönöm a fölösleges riadalmat, amivel megajándékoztak engem, és családom ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!