Van összefüggés a kettő között?
Figyelt kérdés
Már nagyjából két hete köhögő rohamok gyötörnek, a gyógyszerektől nem akar múlni, lázas vagyok, fejem fáj, tehát a szokásos náthás-torokgyulladásos téma, viszont ma reggel észrevettem hogy a jobb szemem bevérzett viszont nem fáj. Szerintetek mitől lehet? Visine szemcsepp sem használt rá.2014. jan. 12. 00:09
1/4 anonim válasza:
Sajnálom, hogy semmi ötlettel nem tudok szolgálni, csak megkérdezném, hogy ugye voltál orvosnál?? Két hétig lázasnak lenni nagyon nem normális!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, de már ma anyukám mondta hogy muszáj elmennem. Eddig azért nem voltam, mert a sulimban minden nap dogát írunk, nem hiányozhatok egyről sem (felsőoktatás). A másik pedig hogy iszonyatosan félek az orvosoktól, de mostmár erőt veszek magamon mert ma reggelre már be is dagadt a szemem is. Azért köszönöm, felpontozlak
2014. jan. 12. 10:03
3/4 anonim válasza:
Nézesd meg magad mindenképp!A szemed bevérzése az köhögési problémáktól is lehet.Addig Bronchalis-Heel tablettát szopogass és OculoHeel szemcseppet használj.Homeopátiásak.Visine-t felejtsd el.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2014. jan. 12. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!