Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon nekem is segithet meg a...

Vajon nekem is segithet meg a korzett?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg eletem elso korzettjet. Sajnos 4 honap mulva betoltom a 19evet. Voltam orvosnal is aki szinten javasolta hogy csinaltassak korzettet. Scoliosisom van,kb 25/30 fokos ferdules :( Segithet meg ilyen korban valami? Es a masik kerdesem hogy januartol 6 hetig praktikaznom kell majd a korhazban( asszisztens kepzore jarok) ami napi 8 ora kimaradast jelent,mert praktika alatt nem tudom felvenni. Ez mennyire baj? :(
2014. dec. 14. 12:27
 1/6 A kérdező kommentje:
mar ket napja 7/8 orat hordtam es faj tole a hatam.ez normalis?
2014. dec. 14. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Honnan van?
2014. dec. 16. 17:48
 3/6 A kérdező kommentje:
erdelyi vagyok
2015. jan. 1. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Még fáj tőle a hátad??

Nem mondták, hogy hogyan szokj hozzá?? Napi mennyi órát kell hordanod?

Egyébként első 2-3 hétben fájdalmas.

(én nem hordok, csak olvasgattam)

2015. jan. 5. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Régen én is hordtam de kint svájcban egy orvos azt tanácsolta hogy ne hordjam mert csak jobban elnyomja a csontokat
2015. jan. 6. 22:42
 6/6 gréti10 ***** válasza:
Ilyenkor már csak a romlást állítja meg.A torna is sokat segítene,ès ha hozzászoksz felnőttkorba a fájdalmat csillapítja.
2015. szept. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!