Normaflore segithet?
Figyelt kérdés
Kb 3napig folyamatosan nagyon fajt a belem, es fel is volt puffadva ha vegigsimitottam a hasamat kidudorodott.. es nem volt szekletem. Szuros, gorcsos fajdalmaim voltak.(Amugy is szorulasos tipus vagyok)
Es a 4,5 nap hasmenesem volt.. ma meg a normaltol kicsit lagyabb volt.
2014. nov. 20. 12:09
1/4 anonim válasza:
Bajod nem lesz, ha kipróbálod, de szerintem segít.
2/4 anonim válasza:
Ártani nem árt Normafolert bármikor lehet bevenni, egészséges embernek sem baj ha néha szed.
3/4 A kérdező kommentje:
Es hogx kell szedni? Napi 1et?
2014. nov. 20. 12:41
4/4 anonim válasza:
Egyik nap a férjemnek is szar volt a bele, reggel ment a hasa stb. Egyet megivott és máris jobban lett. Szóval így nem lehet megmondani, hogy neked mennyire van szükséged. Én azt gondolom, hogy ha napi három nem segít, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!