Talán extrasystolém van?
Figyelt kérdés
Nagyonsok alkalommal végeztek már ekg t nálam biztos már tartok 20 nál de soha nem mutatott ki bajt a szivemmel tiszta volt mindig az ekg-m. De 1 honapba egyszer ha ideges vagyok elöjönnek ezek az érzések mikor érzem hogy 2 gyorsat ver egy kimaradás 2-3 másodpercre és utána elkezd nagyon gyorsan verni.de 1 honapba egyszer kétszer ha ideges vagyok elöjönnek ezek az érzések mikor érzem hogy 2 gyorsat ver egy kimaradás 2-3 másodpercre és utána elkezd nagyon gyorsan verni. ez extrasystolé lehet?2014. dec. 12. 20:40
1/14 anonim válasza:
24 órás EKG monitorozás is volt?
2/14 A kérdező kommentje:
Az még nem
2014. dec. 14. 11:13
3/14 anonim válasza:
Jó, akkor kérj egy beutalót kardiológiára! A ritmuszavarok diagnosztikájában ugyanis a 24 órás EKG az egyik legfontosabb vizsgálat. Hiába néznek neked normál EKG-t, ha akkor éppen nincs ritmuszavarod semmi eltérés nem lesz. Továbbá ezt mindenképpen ki kell vizsgálni, mert bele lehet halni egész fiatalon is a ritmuszavarokba.
4/14 A kérdező kommentje:
és ha egy honapba csak 1-2 van akkor ? nm tudom melyik nap kérjem a 24 orás ekg t
2014. dec. 14. 17:00
5/14 anonim válasza:
Attól, hogy csak egy kettőt érzel lehet több is. De a szükséges vizsgálatot a kardiológusnak kell eldöntenie.
6/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor mindenképp kérek 1 beutalot :)
2014. dec. 14. 17:08
7/14 A kérdező kommentje:
És még valamit ide leirok ha már ittvagyok akkor jelentkeznek ugy hogy érezzem is mikor jön az ösz és általába öszön visszaesek a pánikbetegségbe nemtudom miért de tavaly fedezték fel ezt és azota nyáron elmult de most megint jönnek elö a tünetek.
2014. dec. 14. 17:10
8/14 A kérdező kommentje:
A panaszok amiket fent elsoroltam utalhatnak amugy extrasystoléra?
2014. dec. 14. 17:11
9/14 A kérdező kommentje:
és neurovegetativ az idegrendszerem.
2014. dec. 14. 17:52
10/14 anonim válasza:
Az extrasystole egy ártalmatlan kis rendellenesség, ami minden ember esetében előfordul. Általában meg sem érezzük. Amit te leírtál az lehet komolyabb ritmuszavar is peexitációs szindróma járulékos köteggel például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!