Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mostanába nagyon sokat sírok...

Mostanába nagyon sokat sírok talán depresszió?

Figyelt kérdés
A családommal nagyon sok minden történt apa daganatos volt mama is és ez nekem nagyon fájt nem nagyon tudtam számítani senkire csak a legjobb barátnőmre. Amióta a családommal ez történt nagyon le lettem sz*rva már elnézés a kifejezésért nem foglalkoztak velem én saját magamat neveltem szinte. Rengeteget sirtam fájt ami történt. A testvérem egy mas világ mert ő csak hazudik a családnak és mégis neki hisznek de nekem soha. Állandóan bőgtem mert anya mindig hozzám vágta,hogy én rossz ember leszek. Meg mondtam nekik ,hogy töltsem be azt az évet ,hogy eltudhassak innen menni de többet nem jövök vissza. Azt érzem elveszítettem az összes barátomat most 9.-es vagyok de nem érzem jol magam az uj oszitarsim közt.Úgy érzem nem lesz jobb az életem . Mindig mindenben én vagyo a hibás itthon.k

2014. nov. 8. 17:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyszer megfordult a fejembe az ömgyilkosság el is kezdtem gyogyszerezni magam de valahogy nem sikerült volt mikor kezemet vagdostam igy tudtam le oldani a feszültségem. A szüleim nem ismernem nem tudják mitcsinálok ,milyen vagyok. Sirok nagyon sokszor devezt nem tudják.
2014. nov. 8. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Uhh elmúlt héten én megállás nélkül sírtam; kb reggel felkeltem, jött a sírás, hazaértem jött a sírás, minden aopró dologtól, ami nem is volt szomorú attól is bőgtem, nem bírtam abbahagyni, végül munkahelyemen is bőgtem folyton és spontán. Nem ismertem magamra, ennyit és ilyen dolgokért nem sírok, nem bírtam abbahagyni, folyton sírtam. ÉS NEM TUDTAM LEGTÖBBSZÖR MIÉRT!!!!! Egy ismerőssel leültem, beszélgettem, minden bennem levő dolgot kiadtam, jól kisírtam magam előtte azóta elmúlt.
2014. nov. 9. 10:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen a barátnőmnek is szinte ez a problémája mint nekem és ezt ki szoktuk ugy beszélni magunkból de attol még ugyan ugy fáj minden ://
2014. nov. 9. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan és nekem tényleg sokszor az van hogy nem tudom miért sírok, de majd belehalok, úgy fáj.
2014. nov. 9. 13:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Elhiszem :/ :/
2014. nov. 9. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ifjúsági Lelki Elsősegély, telefonszám: 137-00. Hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom és T-mobile számról (fülkéből is).
2014. nov. 9. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!