Mitől lehet ennyire érzékeny a fülem?
Kiskorom óta rettegek a magasabb/hangosabb hangoktól, dörgéstől, lövésektől, a tűzijátéktól is sosem néztem meg igazán, csak mióta "felnőttem" és elkezdtem járni bulizni és szilveszterkor alkohol+zene hatására akár még a hátam mögött is fellőhetik a tűzijátékot nem félek. Kinövöm valaha is? Vagy meg kellene vizsgáltatnom a füleim?
A zenére (fülhallgatóval, bulihelyeken) nem érzékeny.
A tünetek olyanok, hogy ha dörög bekel fogni a fülem és ha nagyon dörög még sírok is és remegek annyira félek. :( A tűzijáték kiskoromba így rettenetes volt hisz mindig mellettünk lőtték fel és a szüleim is akik persze nem foglalkoztak a problémámmal. Ha pisztolyt látok a párom kezébe (védekezési eszközként van 3 is) mert megpucolja akkor egyszerűen rám jön a roham és kiabálok vele, hogy azonnal tegye le és ha nem teszi le elkap a sírás és fogom a fülem olyankor mintha zúgna is a fülem és rosszul érzem magam tőle.
20 éves lány vagyok és annyi módon kerestem már az interneten de semmit nem találok. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Köszönöm, ezek szerint depressziós vagyok valamely szinten? Pszichológussal tudom kezeltetni?
Nem nagyzolásként mondom, de szívesen bejönnének ide. Szép nagy ház és a környéken sok a betörés. :( Jól választottam igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!