Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ennyire érzékeny...

Mitől lehet ennyire érzékeny a fülem?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta rettegek a magasabb/hangosabb hangoktól, dörgéstől, lövésektől, a tűzijátéktól is sosem néztem meg igazán, csak mióta "felnőttem" és elkezdtem járni bulizni és szilveszterkor alkohol+zene hatására akár még a hátam mögött is fellőhetik a tűzijátékot nem félek. Kinövöm valaha is? Vagy meg kellene vizsgáltatnom a füleim?

A zenére (fülhallgatóval, bulihelyeken) nem érzékeny.

A tünetek olyanok, hogy ha dörög bekel fogni a fülem és ha nagyon dörög még sírok is és remegek annyira félek. :( A tűzijáték kiskoromba így rettenetes volt hisz mindig mellettünk lőtték fel és a szüleim is akik persze nem foglalkoztak a problémámmal. Ha pisztolyt látok a párom kezébe (védekezési eszközként van 3 is) mert megpucolja akkor egyszerűen rám jön a roham és kiabálok vele, hogy azonnal tegye le és ha nem teszi le elkap a sírás és fogom a fülem olyankor mintha zúgna is a fülem és rosszul érzem magam tőle.

20 éves lány vagyok és annyi módon kerestem már az interneten de semmit nem találok. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.

2014. okt. 21. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nyilvánvalóan nem fül kérdése, hanem lelki eredetű. Majdnem minden nőnek van valamilyen félelme, sose legyen nagyobb bajod. De az nekem nagyon nem tetszik, hogy a barátodnak, pláne 3, önvédelmi fegyvere van. Normál életmód mellett erre nincs szükség, ki a fene akar az életére törni? Biztos, hogy jól választottál partnert?
2014. okt. 21. 23:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezek szerint depressziós vagyok valamely szinten? Pszichológussal tudom kezeltetni?

Nem nagyzolásként mondom, de szívesen bejönnének ide. Szép nagy ház és a környéken sok a betörés. :( Jól választottam igen.

2014. okt. 22. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos, hogy depresszió, inkább szorongás, de pszichológust érdemes felkeresni.
2014. okt. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!