Miért túl érzékeny a bal fülem?
Figyelt kérdés
Zavarónak találom a hangokat, illetve egy kis nyomásérzést, és ezzel együtt egy kis fájdalmat is érzek. Illetve ha csend van, magas hangú sípolást hallok. Ez halláskárosodás?
22/F
2013. jún. 8. 20:29
1/7 A kérdező kommentje:
Orvoshoz csak június 20 körül tudnék elmenni.
2013. jún. 8. 20:32
2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam ilyeneket, hogy tinnitus. De az nem ír érzékenységről, enyhe kellemetlen nyomásérzetről.
2013. jún. 8. 20:33
3/7 A kérdező kommentje:
Kicsit aggódok, nem akarok megsüketülni.
2013. jún. 8. 20:33
4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam kiváltó okra, mint a zajszennyezés. Egész nao zúh a hűtő, a számítógép, a TV. Illetve fülhallgatóval is szoktam zenét hallgatni. Igaz már nem olyan hangosan, mint 3-4 éve.
2013. jún. 8. 20:34
5/7 A kérdező kommentje:
De így hogy nem egyedül lakok muszáj, ne zavarjam a többieket :(
2013. jún. 8. 20:37
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak ki kellene tisztítani a füled, fül-orr-gégészeten csinálják sima melegvízzel, nem vészes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!