C14- (sugárzó) izotóppal jelzett ureumot kellett bevennem helikobakter teszthez. Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből ez az anyag? Már kezdem megbánni, hogy belementem a vizsgálatba.
Figyelt kérdés
#ureum #helikobakter teszt
2014. dec. 9. 01:13
11/12 A kérdező kommentje:
# 10/10: Ok, értem, de akkor ami a bevétel után ért sugárzás az is kiürül teljesen?
Csak azért kérdezem, mert kapszula leírásába van egy ilyen rész:
C14 Fizikai felezési idő:5730 év.
C14 Helizo kemény kapszula leírása:
www.ogyi.hu/kiseroirat/ah/ah_0000022284_20091207114151.doc
Köszi.
2014. dec. 9. 09:42
12/12 anonim válasza:
A sugárzás az sugárzás, annak nincs hova ürülnie. áthalad rajtad. Amikor áthalad a szöveteken akkor a mértékétől\erősségétől függően hatása lehet a sejtekre, viszont mint írtam, a C14 szénizotóp a természetben is előforduló anyag, sugárázása a kiürülésig elenyésző, kb. mint egy fogászati röntgen, kiürülni meg mindenképpen ki fog.
Túlparázod, de ha ennyire félsz akkor miért nem előtte konzultáltál az orvossal, van C-13 nem izotóp teszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!