Mindig nagyon könnyen lefagynak a lábujjaim, hiába öltözöm fel. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Elég 10 perc egy helyben ülés, és máris jéghidegek, nagyon nehezen melegednek fel. És ehhez nem kellenek nagy mínusz fokok.
Sőt, a bal nagy lábujjkám néha tusoláskor észrevettem, hogy ahogy víz éri picit, enyhén lila lesz, de el is múlik.
Tud valaki megoldást?
2014. dec. 3. 21:14
1/5 anonim válasza:
Egy számmal nagyobb cipő, csizma, bármi. Bele meleg talpbetét. Ha mozognak a lábujjaid, nem nyom, szorít sehol a cipő, kevésbé fog fázni a lábad.
2/5 A kérdező kommentje:
Talpbetétet már többet is kipróbáltam, semmi.
A cipőmérettel sincs gond, javasolták már, vettem nagyobbat, mozgattam a lábujjaim, ugyanaz a helyzet. A gyanú az, hogy valami gond lehet a vérkeringésemmel.
2014. dec. 3. 21:22
3/5 anonim válasza:
Mondjuk el is mehetsz orvoshoz, ahelyett, hogy minket kérdezgetsz. :D
Ő max. hazudik és teletöm gyógyszerrel amitől megrokkansz egy életre, de a mi szakértelmünk végett fel is dobhatod a pacskert. :(
4/5 A kérdező kommentje:
Ez lenne a legjobb megoldás természetesen, ha nem szánná rá magam olyan nehezen :)
2014. dec. 4. 08:08
5/5 anonim válasza:
Veszteni nem vesztesz semmit szerintem. A keringés az egy dolog, de az fura, ha vízre lila lesz :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!