Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a marihuánát...

Igaz, hogy a marihuánát szennyezhetik LSD-vel?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
fizikailag lehetséges, de annak mi értelme?
2014. nov. 26. 19:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,hogy ilyennel minek.De szerintem vannak akik ezzel keverik,hogy több legyen.
2014. nov. 26. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
te tudod egyáltalán h mi az az LSD??
2014. nov. 27. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom
2014. nov. 28. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tudnád akkor nem írtad volna azt, hogy azért keverik h több legyen. Mivel az lsd folyékony halmazállapotú, és nagyon kevés kell belőle
2014. nov. 30. 16:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Jó akkor hazudtam,nem tudom mi az,és azt se,hogy miért keverik ezzel,csak több helyen olvastam ilyet.

Te esetleg tudod?

2014. nov. 30. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Az Lsd az egy erős pszichedelikus szer, ami azt jelenti hogy a bevétel után 6-8 órán keresztül erős hallucinációid lesznek, egy teljesen másik világba kerülsz tőle. leggyakrabban bélyeg formába fogyasztják amit lsd-vel itatnak át majd azt nyelv alá helyezve a nyálkahártyán keresztül szívódik fel.

Szerintem te azt olvashattad hogy maga a fogyasztó keveri a marihuánát az lsd-vel, ami azért van mert a fű felerősíti az lsd hatását.

2014. nov. 30. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Esélytelennek tartom hogy LSD-vel itatnák át a cannabist egyrészt pénz másrészt,értelme?:D

Esetleg 5-Meo-DMT-vel de az is ugyanúgy pénz.

2014. dec. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!