Normálisak ezek a reakciók a szervezetemben?
Figyelt kérdés
én úgy vagyok vele hogyha reggel mennem kell valahová legalább egy órával hamarabb fel kell kelnem hogy el tudjak menni nagydolgot végezni pl. egy kávézást követően (ha összejön) mert anélkül nagyon kész vagyok rendetlenkedik a hasam, minden bajom van, párszor megjártam már mikor ilyen 20 perccel busz utazás előtt keltett anyum, illetve dolgoztam is és 6 órai munkakezdés után fél-egy órával is azt jelezte a szervezetem hogy menni kell, erre van beállva valahogy. ezt természetesnek vehetem vagy valami nem oké? ha váratlanul ébresztenek vagy bármi biztos hogy a legrosszabbkor jön rám2014. nov. 22. 20:56
1/3 A kérdező kommentje:
illetve azt még hozzátenném hogyha alkalmam van aludni tovább, most hogy nincs állásom, és felébredek 9-10 óra tájban azt követően nem sokkal tör rám hogy felébredek, szóval így valahogy alkalmazkodik a szervezetem csak az zavarja meg ha idejekorán van ébresztés
2014. nov. 22. 20:59
2/3 anonim válasza:
nyugi énis hasonlóan vagyok főleg Kávé után. normálisnak mondható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!