A sok (tényleg nagyon sok, naponta sokszor több óra) sírástól le lehet betegedni?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok emo, komolyan kérdezem... nagyon sokat, és mindenen sírok... és néha már rosszul is vagyok tőle.2010. jan. 28. 20:10
1/2 anonim válasza:
Magától a sírástól nem, de a mögötte álló érzelmi állapot okozhat fizikai betegséget is.
2/2 anonim válasza:
Szia. Én azt tapasztaltam, hogy nagyon fájt a fejem, a szemem, hányingerem volt. Nem tudom, hogy lehet-e még más mellékhatása is, nálam ezek voltak, amikor meghalt az édesanyám:( Akkor velem is előfordult, hogy képes voltam egy órán keresztül is zokogni.... Ja meg még a hasamban is izomláz lett egy idő után, ahogy a levegőt kapkodtam. Alig bírtam olyankor lenyugodni:( Ha eszembe jut, szoktam még sírni. 16 éves voltam, mikor meghalt, most 19 vagyok... Elég friss még:( Üdv: Gyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!