Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szobámat egy fal választja...

Yoshimitcu kérdése:

A szobámat egy fal választja el a konyhától ahol a mikró van árthat a sugárzás?

Figyelt kérdés
Azt olvastam ha a mikró bevan dugva, de nem megy, akkor is elektromos sugárzást bocsát ki, ha bevan kapcsolva, akkor egy másik fajta sugárzást is, mindkettő a falon is átmegy. Láttam youtubeon egy videót, kb 10 méterig mérhető volt mindkét fajta sugárzás, minnél közelebb ment, annál erősebb. Ártalmas lehet hogy közel van hozzám? Egy fal választ el csak tőle, amin állítólag az elektromos sugárzás átmegy. Jobb lenne ha áramtalanítanám a mikrót mikor nem használja senki? Mikor megy akkor is jobb kellő távolságot tartani? Vagy csak én vagyok túlzottan aggodalmaskodó?
2014. nov. 16. 11:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Aztán ott vannak még a távvezetékek, a rádióhullámok, a wifi, a telefon, ha elmész egy röntgenre, CT-be, a röntgensugárzás... szerintem te aggódod túl.
2014. nov. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!