Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen az első alkalom a...

Milyen az első alkalom a pszichológusnál?

Figyelt kérdés

Ez a történet 4 évvel ezelőtt kezdődött nálam. Egyszer már voltam pszichológusnál, de az teljesen más volt. Akkor szinte meg sem szólaltam. Nem akartam oda járni és a pszichológus bán sem bíztam meg.

Most még mindig ugyanaz a problémám, de meg akarom beszélni egy szakemberrel.

Ha ti már jártatok pszichológusnál, akkor elmesélitek, hogy milyen volt első alkalommal? Mennyi idő telt el, hogy mindent el tudjatok mondani neki, megtudjatok bízni benne?

18L

2014. nov. 11. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Elég durva, egyszerre beadott nekem LSD-ét, meszkalint, DMT-ét és pszilocibint. De megéri.
2014. nov. 11. 11:32
 2/3 anonim válasza:

Számomra nem volt durva. Velem nagyon kedves volt és csak beszélgettünk. Kérdezett egy keveset, de hagyta, hogy én beszéljek, ami kellemetlenebb téma volt, azt kerülte. De nekem nincsen rossz élményem ezzel kapcsolatban.

Nekem nem adott semmilyen gyógyszert.

2014. nov. 14. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

#1 Bearanyoztad az estémet! :D

Én sosem jártam pszichológusnál, de mostohaanyám az és voltam már benn nála rendelésen. A bizalommal ne legyen gondod teljesen privát dolog, sőt a rendelés végére a mondanivalód felét elfelejti ha nem súlyosabb dolog miatt kerested fel

2014. dec. 1. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!