Létezik, hogy valaki kipróbálja a drogot és az volt az első és utolsó alkalom is? Vagy egyből függő lesz?
Pont a speed egy olyan drog, aminagyon könnyen függőséget okozhat, serkent, úgy érzed energiát ad, közben mégis észnél vagy. A régi baráti társaságom körében ez volt a leggyakoribb ( szintetikus) cucc amit használtak. Ha oyan ember próbálja ki, aki eleve vevő az ilyesmire, annál valóban nincs megállás, de láttam már olyat is, aki nagyon félt ezektől a szerektől, kipróbálta és rendszeresen csinálta is, aztán kihullottak fogai, lefogyott, üldözési mániája lett aztán kb nem tudok róla semmit, mert már szétment a "banda". Egyik csaj úgy lefogyott, hogy csont és bőr lett ( ő is a speedre kattant rá).
Szóval társaság függő is. Egy olyan embernek aki nem mozog ilyensféle társaságban, nagy valószínűséggel eszébe sem jut kipróbálni, főleg nem többször, de olyan helyzetben ahol mindenki csinálja, vagy valamit csinál írtó könnyű belefolyni.
Először társaságfüggő, aztán egyénfüggő, szerintem. Nekem ezek a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!