Szerintetek 165cm 69kg nagyon kövér?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, kajakozok, úszok, kondizok... A csontozatom elég erős...2014. nov. 9. 12:56
1/4 anonim válasza:
170 cm vagyok, 57 kg és husis, a pocakom pedig valóban hájas , mondjuk nadrágban nem látszik, azt mondanám normál testalkatom van, vékonynak nem mondható. Te 5 cm-vel vagy alacsonyabb, mint én és 12 kg-val több, ez alapján, szerintem igencsak duci lehetsz.
2/4 anonim válasza:
Ha 12 éves vagy, akkor épp a nyúlás előtt állsz. Vagyis most töltődsz fel, ne aggódj. A magasságod megugrik majd, és ha tartod a súlyod, szép formás leszel.
3/4 anonim válasza:
Az izom sokkal nehezebb mint a zsír, szóval ha sokat sportolsz és így vagy ennyi kiló, akkor biztosan nem vagy kövér.
A kilók egyébként nem mondanak semmit. Látod az első saját bevallása szerint zsíros pedig a magasságához képest nem is súlyos. Te meg pont fordítva vagy ezzel.
Ezért inkább a testzsírszázalékot érdemes nézni. A neten találsz rá módszert, hogy hogyan kell mérni.
Simán elképzelhető, hogy a testzsír százalékod ugyanannyi, mint egy vékony lánynak, közben meg a több izom miatt nehezebb vagy. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2014. nov. 10. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!