Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2 hete rosszul alszok. 10-kor már ágyban vagyok, de ha el is alszok 11-ig (rosszabb esetben éjfélkor sikerül), felkelek 2-kor, 3-kor,van hogy 4-kor is. Mivel 6:10-kor kelek, ezért eléggé fáradt vagyok, ráadásul a szemem emiatt néha fáj. Ma eléggé rosszul éreztem magam,fájt mindenem,fáztam, fáradt voltam, semmihez se volt kedvem (de lehet hogy ezek nem emiatt voltak). Mi lehet a baj? (Eddig nagyon jó alvó voltam, most lehet furán fog hangzani, de azóta van ez, amióta nem szopom az ujjam. Persze néha azért még álmomban szopom, de máskor nem. Nem tudom számít-e, de azért leírtam.)2014. nov. 4. 21:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!