Túl mélyen alszik a barátom? Lehet ebből baj?
Három hónapja vagyok együtt a párommal (ő 32 éves férfi), kb. egy hónapja alszunk együtt rendszeresen. Már többször észrevettem, hogy nagyon mélyen alszik, szinte csak felrázni lehet. Volt, hogy az én ébresztőórámat állítottuk be reggelre, én már az első hangra felébredtem, mint mindig (elég hangos), de direkt kivártam, hogy ő mikor kel fel rá. Hát elég sokáig kellett várnom (miközben egyre hangosabb lett az ébresztő), el se akartam hinni, hogy nem tud felébredni.
Máskor is volt, hogy az éjszaka közepén megszólalt a telefon, én felébredtem, felkeltem, még beszéltem is a telefonba, ő az egészet átaludta.
Reggel általában úgy keltem, hogy kinyomom az ébresztőt, majd addig rázogatom / szólítgatom,míg fel nem ébred.
A másik, hogy szinte mindig úgy ébred, mint akit hirtelen nagyon mély álomból riasztottak, és egy ideig mintha azt se tudná, hol van, kell egy-két perc mire "magához tér".
Bevallom ez kicsit aggasztó, mert még nem találkoztam ennyire mélyen alvó emberrel. Lehet hogy valami probléma húzódik meg a háttérben? Vagy ez még normális?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!