Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék fáradtság ellen?

Mit tehetnék fáradtság ellen?

Figyelt kérdés
Akár hatkor akár tízkor kelek egész nap fáradt vagyok. Nem tudom mit kéne tennem, eszek normálisan, iszok sokat. (2 litert) Sportolni nincs időm mert most érettségizek,ilyenkor meg már nem megyek ki futni. Egyébként amikor futottam, akkoris ugyanolyan fáradt voltam.9-10 között mindig lefekszek. Most így érettségi előtt elég kellemetlen ez a helyzet a tanulás miatt. Általában délután is alszok, de nem segít semmit.Van valami ötletetek?
2010. jan. 25. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ginzeng.
2010. jan. 25. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem sokat segített, amikor száműztel a cukrot. Nemcsak a csokiról, koláról szoktam le, hanem mindenről ami cukrot tartalmaz. (a vércukorszint ugrálása fáradtságot okoz) Ezenkívül C vitamin nagy dózisban, mert a banán-narancs nem tartalmaz semmit. (min 1000 mg/nap)

sok sikert!

2010. jan. 25. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát pont a ginsenget akartam én is javasolni. Nekem mindig bejön, amikor fáradt vagyok!
2010. jan. 25. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom őket.
2010. jan. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!