ADHD-s lennék? Vagy csak hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket erről és mivel túlságosan rá ismertem magamra ezek alapján, utána néztem komolyabban is még wikipédián is, és mindig is tudtam hogy valami sose"stimmelt" velem, régen cikiztek hogy béna vagyok és bamba sok barátom máig sincs mert nagyon nehezen barátkozok, és mióta az eszemet tudom anyámmal élet halál harcot vívunk hogy ne felejtsek el mindent, de mióta tinédzser vagyok csak rosszabb, már ha kiragasztom 3 helyre is elfelejtek bármi (KOMOLYAN!)! De amikor megkérdeztem anyámat hogy netán lenne erre esély hogy adhd akkor végig se hallgatott, és azt mondta hülyeség...szerintetek lenne értelme rávenni anyámat hogy legalább nézessük meg? Vagy teljesen hülyeség az egész? Mert mindig is ilyen voltam, csak most lett kicsit még rosszabb. 13/l előre is köszi szépen!2014. okt. 24. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!