Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kilégzéskor szívfájdalom?

Kilégzéskor szívfájdalom?

Figyelt kérdés

Amikor kilégzek elég rossz néha szúró fájdalom jelentkezik, van amikor olyan mintha levegő szorult volna be.

Van, hogy egyáltalán nem fáj van amikor meg egész erősen.

Először próbáltam a stresszre fogni, de az az érdekes, hogy munkába semmi baj nem volt haza jöttem kicsit lepihentem és ideültem már megint...Kb 3 napja van ez.

Amikor belélegzek semmi baj még akkor sem, ha nagyon nagy levegőt veszek.Csak akkor fáj mindig ha kilégzek, ha kifújom szinte az összes levegőt és pár másodpercig úgy maradok akkor tényleg nagyon fáj, és ahogy dobog a szívem úgy pulzál a fájdalom.

Valaki tanácsoljon valamit kérem

20F Nem iszok, elhízott sem vagyok,mostanában nem de szoktam edzeni naponta,kemény fizikai munka mellett és még úgy sem volt panasz ilyenre. Cigizek kb 15szál naponta. Nem drogozok, néha-néha elszívok egy zöldes cigit, de sosem volt ez miatt semmi rosszullétem sem utána panaszom.

válaszokat előre köszönöm!

#szívfájdalom #kilégézskor
2014. okt. 22. 01:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kutyabajod lehetséges h stressz által van ilyened vagy valamilyen más lelki ok miatt vagy lehetséges h túlsókat önmagadra figyelsz leírt alapján nem tud egyik válaszoló sem diagnózist adni csak tanácsot az én tanácsom pedig az hogy ha úgy érzed rosszabbodik vagy nem múlik 1 hét alatt akkor látogass meg egy tüdőgyógyászt de mielőtt elmész a háziorvoshoz is köszönj be mert lehet h nem is komoly a baj.
2014. okt. 22. 01:25
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Megkérdezhetem, hogy kiderült-e hogy mi okozta ezt a fájdalmat? Vagy elmúlt magától?

2018. okt. 24. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!