Kilégzéskor szívfájdalom?
Amikor kilégzek elég rossz néha szúró fájdalom jelentkezik, van amikor olyan mintha levegő szorult volna be.
Van, hogy egyáltalán nem fáj van amikor meg egész erősen.
Először próbáltam a stresszre fogni, de az az érdekes, hogy munkába semmi baj nem volt haza jöttem kicsit lepihentem és ideültem már megint...Kb 3 napja van ez.
Amikor belélegzek semmi baj még akkor sem, ha nagyon nagy levegőt veszek.Csak akkor fáj mindig ha kilégzek, ha kifújom szinte az összes levegőt és pár másodpercig úgy maradok akkor tényleg nagyon fáj, és ahogy dobog a szívem úgy pulzál a fájdalom.
Valaki tanácsoljon valamit kérem
20F Nem iszok, elhízott sem vagyok,mostanában nem de szoktam edzeni naponta,kemény fizikai munka mellett és még úgy sem volt panasz ilyenre. Cigizek kb 15szál naponta. Nem drogozok, néha-néha elszívok egy zöldes cigit, de sosem volt ez miatt semmi rosszullétem sem utána panaszom.
válaszokat előre köszönöm!
Szia!
Megkérdezhetem, hogy kiderült-e hogy mi okozta ezt a fájdalmat? Vagy elmúlt magától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!