Talánegyszer kérdése:
Ez mitől lehet szívfájdalom?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok szívritmus zavart állapítottak meg több éve.De szokott fájni a szívem,ezek olyanok hogy csak random jön és olyan hogy ilyen szúrós,nyomó érzés bal oldalt a szivemnél,és ha erősebben veszem a levegőt,vagy normálisan elképpesztően fáj,erősen még nem is vettem mert lehet ott halnék meg,de ha így nagyon pici levegőket veszek és lassan akkor csak egy nyomást érzek.Általában 2-3 perc alatt elszokott múlni.Van mikor hetente többször jön,van mikor egyszerse.Nem végzek fizikai munkát.Mitől lehet ez?Olvastam már embóliát meg mindent..2014. máj. 9. 14:13
1/2 anonim válasza:
Jó lenne ha elmennél a háziorvoshoz, főleg ha több éve szívritmuszavart állapítottak meg, hogy mi bajod van, azt csak alapos kivizsgálással lehet megmondani. Embóliát meg ne képzelj be, mert ha az lenne, akkor már nem itt irogatnál.
2/2 A kérdező kommentje:
Évente kell mennem ilyen általános vizsgálatra hogy van e bajom,meg javult e (kinőttem).Pár hét múlva lesz a következő.
2014. máj. 9. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!