Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szenvedélybetegségek mennyir...

A szenvedélybetegségek mennyire végzett függők?

Figyelt kérdés
Segítsetek, mert egyvalami nem fér a fejembe. Tanul az ember, hogy az életben boldogulni tudjon, ergo hosszútávra gondolkodik. Ellenben folyamatosan mérgezi magát, láncdohányos, gyógyszerfüggő és mellette még iszik is. Komolyan nem értem, ha ennyire eltökélt volt és elvileg hosszútávon gondolkodik, hogy a fenébe akarhatja megölni magát, ami azért nem fér össze a hosszútávú ambíciókkal..
2014. okt. 17. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most azt, hogy érted, hogy magával ránt? Te is megkívántad esténként a sör-rivó kombót? De komolyan nézve, kicsit furcsa, hogy sört iszik, mert általában ennél keményebb piákat szoktak inni az alkoholisták, talán a Rivotril mellett még ezt bírja el, az egy nagyon kemény gyógyszer, tényleg nem kellene mellé alkoholt inni. Az biztos, hogy ő nagyon rossz lelki állapotban van, de az, hogy te tudtál-e neki segíteni, nem tudjuk, van aki annyira depressziós, hogy már nem tud rá hatni a párja. És mi az amiben hosszútávú ambíciói vannak? Gondolom ezeket csak magyarázza és nem csinál semmit. Ezek nem ambíciók, csak álmodozás arról, hogy milyen jó lenne, ha ambíciózus lenne, de vannak akik ezt nagyon jól tudják csinálni, és tényleg félrevezetik az embert.
2014. okt. 17. 13:29
 12/14 A kérdező kommentje:
A kedélyállapotra mondom, hogy magával ránt, állandóan rosszkedvű, gyakorlatilag semminek nem tud örülni. Én mindig boldog voltam amikor megláttam, de hamar lelombozott, amikor egy egyszerű ölelésre azt mondta, hogy nem tud vele mit kezdeni. A sör szerintem csak a kezdet, már pedzegette, hogy mi lenne, ha borra váltana. Hab a tortán az volt, amikor azt mondta, miattam kell innia, hogy velem tudjon beszélgetni, itt behúztam a kéziféket és szakítottam. Herótom volt mindig is a kocsmáktól, soha nem itattam, sőt, pont az ellenkezőéért "küzdöttem". Most így leírva is sok, hát még átélni.
2014. okt. 17. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Én megértelek, ez a te döntésed. Őt is megértem, nyilván szenved, de nem vagy köteles ezt elviselni. Igazából most jutott eszembe, hogy már én is léptem ki emiatt kapcsolatból, csak már annyira régen volt, hogy be se ugrott hirtelen.
2014. okt. 17. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha érdekel írj rám privát.
2014. okt. 17. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!