A szenvedélybetegségek mennyire végzett függők?
Figyelt kérdés
Segítsetek, mert egyvalami nem fér a fejembe. Tanul az ember, hogy az életben boldogulni tudjon, ergo hosszútávra gondolkodik. Ellenben folyamatosan mérgezi magát, láncdohányos, gyógyszerfüggő és mellette még iszik is. Komolyan nem értem, ha ennyire eltökélt volt és elvileg hosszútávon gondolkodik, hogy a fenébe akarhatja megölni magát, ami azért nem fér össze a hosszútávú ambíciókkal..2014. okt. 17. 11:41
1/14 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a kérdésednek nincs értelme, gondolom elírtad. Amúgy te most egy valakiről beszélsz, vagy általában, mert azért az nem általános, hogy valaki karrierista és egyszercsak mindenféle függősége lesz, előfordul, de nem ez a jellemző.
2/14 anonim válasza:
A hosszútáv mellett ott van a rövidtáv, a hétköznapok, amelyeket valahogy el kell viselni. Valamilyen örömöt, jó érzést, rövidke gyönyört kell szerezni, hogy ezekkel lépésenként át lehessen hidalni azt a hosszú távot. Ki így, ki úgy, legfeljebb vannak egészségkárosító és pénztárca károsító szenvedélyecskék.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen igaz, hogy elírtam, meg az is, hogy nem általánosságban gondoltam, hanem egy adott személyre. Köszönöm a válaszokat, ezt a túléléses dolgot el tudom fogadni.
2014. okt. 17. 12:00
4/14 anonim válasza:
Igen igen... ahhoz kell hogy a hosszútávú dolgait tudja tartani. Meg fel nem dolgozott eddigi események ez nagyon általános.
Kevés alkohol meg cigi még jó is szvsz nem káros. Sok nem.
5/14 A kérdező kommentje:
50kg-os lány, este 3 doboz sör, másfél doboz cigi/nap + még este megspékeli egy kis rivotrillal is. Sok vitánk volt belőle, hogy szerintem ez nem kevés, de szerinte neki ez létszükséglet a túléléshez :(
2014. okt. 17. 12:08
6/14 anonim válasza:
Hány éves? Mert, ha 16, akkor hidd el 20 évesen már nem fogja ezt csinálni. A tinédzserek nagyon túlzásokba tudnak esni ilyen téren. Ha idősebb, az nagyobb gond.
7/14 hollófernyiges válasza:
Kellően hosszú távon mindenki halott (klasszikust idézve).
8/14 A kérdező kommentje:
30 felett van, sajnos.
2014. okt. 17. 12:25
9/14 anonim válasza:
A Rivotrilt szednie kell valami miatt, vagy csak szerzi valahonnan? Ő a párod egyébként?
10/14 A kérdező kommentje:
Igen, az antipszichotikum mellett. Persze most, hogy így belegondolok, sajnos nem biztos, hogy tehet róla, de engem meg magával ránt, amit nem hagyhatok :( És igen, a volt páromról van szó.
2014. okt. 17. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!