Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen a helyi érzéstelenítéss...

Milyen a helyi érzéstelenítéssel végzett műtét?

Figyelt kérdés
Lehet érezni közben valamit? Fáj az érzéstelenítő injekció? Egy kb. 1 cm- s cisztát vesznek ki így és nagyon félek tőle. :(
2014. ápr. 5. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem most nemrég vettek ki egy nyirokcsomót a nyakamból.

Konkrétan sem az érzéstelenítő nem fájt, a műtétnél pedig csak ilyen feszítő érzést éreztem, de fájni abszolút nem fájt semmi. Tehát nagyobb volt az izgalom, mint maga a műtét.:) Utána egy jó ideig feszült a nyakam, meg fájt a műtét helye, de műtét közben tényleg nem éreztem fájdalmat. A feszítő érzésen kívül semmit. És az sem volt elviselhetetlen. A foghúzásom ezerszer rosszabb volt.:)

2014. ápr. 5. 13:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most kicsit sikerült megnyugtatnod! :) Nekem 2 cisztát vesznek ki, a 2 combomból, remélem nem lesz gond.
2014. ápr. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!