SOS, hízok és nő a hasam, de mitől?
A következő a helyzet:
régen 165 centi 52 kiló voltam, azonban két éve jött egy pánikszerű betegségem(és egy nagyon stresszes korszakom), aminek következtében lejött rólam 5 kiló, így lettem 47. AKÁRMIT ehettem, akármennyit, sose jött vissza rám semmi, maximum egy kiló, de annál több sose. Még nyáron se, illetve akkor se, amikor megszűnt a stresszes korszakom.
Ráadásul úgy kell elképzelni, hogy volt, hogy egy nap 32 db sütit megettem, vagy, hogy 2 hamburgert, nutellás palacsintákat, és semmi...
Most viszont egy két hete feljött rám három kiló, ráadásul egy hét alatt! Gondoltam, hogy azért, mert meg fog jönni. Már elmúlt, de a hasam csak nő. A gyomromtól lefele konkrétan mintha terhes lennék, még akkoris ha nem eszem! Ma reggel is felkeltem, és nagy volt a hasam...
RÁadásul csak jönnek fel a kilók, pár napja még 48 és fél voltam, ma meg már 49 és fél, és mindegy, hogy mikor mérem magamat...
Ma pl szinte csak ebédeltem meg egy kávét ittam, ennek ellenére olyan a hasam, mintha rengeteget ettem volna.
Nem értem mi történt.
A párommal nem feküdtünk le, csak annyi, hogy óvszerben oda helyezte nekem a nemi szervét, de óvszerben. Mindig ügyeltem, hogy ne olyan kézzel nyúljon hozzám, és, hogy kerüljük az olyan helyzeteket, hogy baj legyen.
ENnek ellenére komolyan mondom, már attól félek, hogy terhes vagyok. Nő a hasam, ráadásul már kaptam megjegyzést is, hogy híztam....
Mégis mi történhetett??
Nem tudom, mi történt, lehet, hogy valami étel megártott vagy tudomisén, de a terhesség miatt ne aggódj. Terhesen sem híznál ilyen ütemben, amúgyis észrevetted volna, ha több hónapos terhes lennél, nem? (OK, van, aki nem teszi, a test néha trükkös.) Az első hónapokban pedig nincs pocak... A leírásod alapján is kb. esélytelen a dolog.
Viszont egy hét alatt nem nagyon tudsz kilókat hízni a szokásos táplálkozásoddal... Az se megy gyorsan. Ez nem lehet zsír. Talán víz, s nem tudom, székrekedésed van-e, mert ugye a bentmaradt anyag is súlyos (s itt már az egészségért kell inkább aggódni)... Passz, még ha szakember lennék, akkor se menne a távdiagnosztika.
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam!
Ha nem múlik el, mármint sokat fogok hízni, elmegyek orvoshoz.
Így, hogy tuti nem terhesség, megnyugodtam.:)Tudom, hogy ez a pár kiló normális, csak azért csodálkoztam, mert nagyon keveset eszek, és jön fel...székrekedésem nincs. Van, hogy napokig nem kell ürítenem, utána pedig egy nap többször is, szóval ez inkább változó.
Remélem azért a hasamról lejönnek a kilók.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!