Mit tegyek ha energia italt ittam és néha néha szúr a szívem?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel megittam fél kisdobozos energiaitalt ( azért nem ittam meg a többit mert féltem). Néha-néha szúr a szívem, és ma bajnokim lesz (foci) és félek hogy leáll a szívem :/ 1 éve voltunk szívdokinál és megállípaította hogy nagyon jól működő szívem van (kontroll vizsdgálat). Ám alig ha iszok 1 évenként energia italt.. 15/f2014. okt. 4. 11:03
1/6 anonim válasza:
Hát ha tegnap reggel ittad az energiaitalt, akkor az már rég nincsen a szervezetedben. A szíved vagy azért szúr, mert beképzeled, vagy mert izgulsz a meccs miatt. Igyál sok folyadékot, lélegezz mélyeket, foglald el magad valamivel, hogy ne erre koncentrálj, és helyre fogsz jönni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ;) És tényleg izgulok a meccs miatt mert egy rivális jön, és kezdő vagyok
2014. okt. 4. 11:08
4/6 anonim válasza:
Beszorult a levegő/CO2, gyakori tünet ez szénsavas italoknál.
5/6 anonim válasza:
Tutira csak beképzeled, ennyitől amúgy sem lenne kutyabajod sem aznap sem , nemhogy másnap :D
6/6 anonim válasza:
Ne igyál energiaitalt, meg amiben koffein van, és már egy nagy lépést tettél annak érdekében, hogy ne szúrjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!