Miért vagyok ilyen fáradékony? Mit tegyek ellene?
Nemsokára itt a suli, nagyon kéne az energia, még két éven van hátra és most nagyon rá kéne kapcsolni. Eddig sem volt probléma a tanulással, de félek a faktok miatt. Mindig is fáradékony voltam, én sosem "pörgök", a vérnyomásom is mindig alacsony volt. Fizikailag viszont rettenetesen gyenge vagyok, a testnevelés órák is nagyon megterhelőek a számomra. Tudom, hogy rendszeresen kéne sportolnom, de egyszerűen nem volt rá időm és nem is lesz a következő tanévben sem, mert mindig van valami különóra amire járni kell.
Napközben mindig elszoktam aludni, hazajövök a suliból és alszok. Most nyáron is ez a helyzet sajnos.
Nem tudom mit csináljak, nem akarok "hulla" lenni. Aktívabb ember akarok lenne. Az agyamnak is kéne valami löket, hogy effektívebben menjen a tanulás.
Kérlek adjatok tanácsokat és ajánlanátok nekem valami "csodaszert" amitől az agyam a toppon lesz? pl omega3, halolaj....nem tudom mi a leghatásosabb
Ti mit szedtek és milyen gyakran szeditek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!