Lehet hogy felfázás? Mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
A köldökömtől lefelé fáj a hasam már pár napja..
De ha nem csinálok vele semmit akkor nem,viszont ha megnyomom igen,illetve próbáltam felülést csinálni,és akkor olyan mintha feszítene..
egyébként pisilésnél nem szúr semmi,meg nem csíp..
csak jövőhéten tudnék eljutni orvoshoz..
ja és nem ültem hideg helyen,ebben a pár napban nem igazán voltam kinnt sem a hidegben..
előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 21. 20:22
1/2 anonim válasza:
Nem felfázás az tuti. Ha az lenne az fájna csipne pisilésnél. Menj el dokihoz vagy hivd fel, kérj tanácsot tőle.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha már annyira éreznéd ezt a fájdalmat, tényleg csípne a vizeleted, ahogy az előző írta. Ha lány vagy, akkor nem lehet, hogy ez az ovulációs fájás? Nekem ciklus közepén szokott ilyen lenni 1-2 napig. Valami borzasztó fájdalom tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!