Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan hitessem el anyámmal,...

Hogyan hitessem el anyámmal, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felhívtam, és azt mondtam neki, h hánytam és fáj a fejem.

A fejem az tényleg fáj, hányingerem is van, de nem hánytam!

És jó lenne, ha lenne lázam is, de az sincs!

Nem akarok suliba menni

#lány #iskola #anya #beteg #suliba menni
2014. szept. 29. 12:11
 1/5 anonim válasza:
már nem mindegy délben?
2014. szept. 29. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Dolgozatírás lesz, ugye?

Ha már ellógtál egy napot, ugye legalább tanultál otthon a kérdéses tárgyból?

2014. szept. 29. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Mire anyád hazaér, simán elmúlhat a "képzelt" betegség. Hánytál, fájt a fejed, és szerinted hőemelkedésed volt. Minél többet költesz hozzá, annál gyanúsabb a dolog. Miért nem akarsz suliba menni? Nem készültél, vagy az emberekkel van baj? Mert szerintem egyszer-egyszer belefér a lógás, de az okát kellene kezelni..
2014. szept. 29. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég ha azt mondod neki, hogy sokat hánytál. Úgysem lehet hányással suliba menni. Nem kell tovább cifrázni, mert akkor már gyanús lesz a dolog. Az anyukák ezeket jól levágják.
2014. szept. 29. 12:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, kb azt csináltam, amit mondtatok, és azt hiszem, h bejött! Amugy délután járok és nem volt dolgozat, csk sorozatgyilkos szeretnék lenni 24 éves koromra, és gyakorolnom kell a hazudozást, ez szerintem kezdetneknagyon jó! :D
2014. szept. 29. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!