Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülzúgás, fülcsngés?

Fülzúgás, fülcsngés?

Figyelt kérdés
Már rég óta zúg a fülem de nem nagyon figyeltem rá , most az utóbbi időkben elkezdődött az iskola és észrevettem hogy nem nagyon hallom amit a tanár beszél és ez már kezdett idegesiteni. Végül elmentem orvoshoz , kimosta a fülem és kiirt egy fülcseppet. Körülolvastam az egész neten a fülzúgásról de nem találtam sehol hogy ez a megoldása. Szerintetek ettől elmulik?

2014. szept. 27. 22:17
 1/3 CsAk SziVesen válasza:
Szia Nekem 2008 ban kezdőtött,egy hangols buli után. magas decibellel bombázták a füleinket. Én nem hallom nappal, de mihelyts eljön az este, és elnémúl a szoba nagyon pici morze jeleket hallok a jobb fülemből.. nekem anno nem mosták ki,de a doki azt mondta fokozatosan csökken. várj egy pár hetet,és menny vissza ha nem múlik el.
2014. szept. 28. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz. Néztem az neten ilyen masszázsokat fülmasszázst, reflexpontokat és azt irta hogy fülzúgást megszünteti.Amugy csudálkoztam mert mikor körülolvastam a neten a fülzúgásról olyat nem találtam h kimossák. Apukámnak ez az orvos régen kimosta a fülét és olyan remek munkát végzett hogy kilukadt a dobhártyája. Gondoltam hogy mert ilyen ügyetlen , biztos csak kimossa meg majd kiir max egy fülcseppet és akkor jólvan.
2014. szept. 28. 15:59
 3/3 anonim válasza:
Ettől nem fog elmúlni, az ennél bonyolultabb. Vizsgálat nélkül nem igazán lehet ezt megmondani. Nézesd meg egy fül orr gégésszel, ha gondolok tudok ajánlani egy nagyon jó dokit, aki Németországban rendel hétköznapokon és hétvégén Budapesten. Ha nem pesti vagy akkor keress egy helyi fül orr gégészt!
2014. okt. 3. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!