Fülzúgása van valakinek itt? Nekem már 5 éve zúg.
Figyelt kérdés
Volt olyan hogy elmúlt valakinek? Esetleg rosszabbodott? Az enyém zajártalom miatt van.2014. szept. 27. 18:26
1/7 anonim válasza:
Nekem 10 éve zúg, daganat miatt. Szerintem 5 év után már maradni fog nálad, mert az idegek kb. 1 évig tudnak regenerálódni. zajartalomnal szoktak adni valamilyen kezelést. Azt megkaptad?
2/7 anonim válasza:
A férjemnek zúg kb. 4-5 éve. Vizsgálták, de nem mondták meg mitől lehet és nem is javult neki. Milyen zajártalomtól lett neked? Ha néha hangosan hallgatott zenét vagy felettünk szállnak el a repülők 10 percenként, az már zajártalom lehet?
3/7 anonim válasza:
Bilobilt tudom ajánlani, el nem múlik tőle, de valamennyit segíthet
4/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is az van,nem csak zúg ,cseng is .Már vagy hosszú idő óta .Sajnos erre nincs gyógyszer.A teljes csendben lenni a legrosszabb.A zaj legalább elnyomja .
5/7 A kérdező kommentje:
Én már eléggé elfogadtam, nem cseng túl hangosan, sokszor már észre se veszem. Persze ha csendben vagyok akkor elég rendesen hallom.
2014. szept. 27. 20:08
6/7 Niki1121 válasza:
Hogyne lenne fülzúgása itt valakinek, hiszen én is itt vagyok... :) Bocsánat hogy csak most reagálok, de az előbb bukkantam a kérdésedre. 36 éves lány vagyok, 23 éves korom óta zúg a fülem, tehát elég régóta. Azóta társult hozzá csengés is, ami gondolom összefügg a hallásromlással. Mivel szinte biztos hogy örököltem, nem sokat tudnak kezdeni vele. Vagyis inkább semmit. Cavintonos infúziós kúra, többféle gyógyszer, semmit sem segítettek. A vérnyomásom jó, és érelmeszesedésem sincs. És egyik ginko-féle gyógyszert sem szedhetem, mivel ezek inkább a meszesedésből adódó ( más néven időskori) fülzúgásra jók. Leviszik a vérnyomásom a béka segge alá, ami állandó fejfájást okozna. Tehát az enyém igy idegi alapú örökletes fülzúgás. Hasonlóan az előttem szólókhoz, a csendben nagyon rossz, máskor meg van hogy alig hallom. Ha kipihentebb vagyok, halkabb. Leginkább a lelki egyensúly, jó közérzet tudja enyhíteni, tapasztalataim ezt mutatják.
7/7 anonim válasza:
nekem keringési alapon van.azon bármi segít ami javítja a vérellátást.hőre kitágulnak az erek és a mozgás is jót tesz.zajártalomnál nyilván meg kéne szüntetni a zajt.de 5év után már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!