Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy wc után véres a papír....

Nagy wc után véres a papír. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon meg vagyok ijedve. Mostanában eleve eléggé hipochondriás is vagyok...Rengeteg slejmem van, ha nyelek kattog a fülem, a slejm folyton lemegy a torkomon minden nyelésnél, ki nem jön sehogy se, az orrom elvan dugulva az egyik orrlyukam mindig...de most jön a ráadás, mostanában a székletem inkább puha,folyós, nem pedig kemény.... a wc papír tiszta vér volt, friss , nem alvadt vér.

ez mi lehet?:( a székletembe nem volt vér,csak a papíron.Nagyon meg vagyok ijedve, eddig még nem nagyon tapasztaltam ilyet, talán 1x-2x régen,de nem emlékszek sajnos.

18/L

2014. szept. 26. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Menstruáció? Aranyér? Túlzott erőlködés? Irritáció? Perianalis tályog vagy seb?
2014. szept. 26. 14:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Nincs most menstruációm.

de a wc papíron eléggé ijesztő volt a vér :( nem csak pár csepp.. bár nem volt sok de megijedtem..

2014. szept. 26. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Az alvadt vér, szurokszéklet lenne a rossz, mert az a bélből jönne, vagyis bélrák tünete lehet.

A friss vér döntő többségben a végbélnyílásból származik, apró berepedés, aranyér.

2014. szept. 26. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A Tv-ben egyszer egy doki beszélt erről. Ő azt mondta hogy ha friss piros vér található a székletben fel lehet lélegezni, mert aranyérről vagy némi friss sérülésről van szó a bélben. Bár lehet az leszakadt polip is.

Ha viszont alvadt, sötét vért talál benne minél gyorsabban vizsgáltassa ki magát mert komoly gondok is állhatnak a háttérben.

2014. szept. 26. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
A hurut és a fülkattogás összefügg, ezt nézesd meg fülésszel, a vérzés okát pedig sebészeten, ha aranyér, vagy berepedés, akkor kapsz rá kenőcsöt, szerintem egyikbe sem fogsz belehalni, de mindkét orvoshoz menj el és megoldódnak a problémáid.
2014. szept. 26. 14:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Megnyugtattatok, köszönöm szépen.

Viszont most fáj is picit :(

Akkor szerintetek még ne rohanjak orvoshoz? Ha lesz még ilyen eset, majd csak akkor?

2014. szept. 26. 14:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen , az örs vezér téri rendelőbe lehet még ilyenkor menni, nem tudjátok? fül-orr gégészetre. Bár a bölcsességfogam is nő mindkét oldalt hátul, bár nem hinném hogy attól vannak ilyen bajaim..
2014. szept. 26. 14:37
 8/10 A kérdező kommentje:
A székletemben nem volt vér, de állandóan puha a székletem,sokszor úgy érzem hogy nem jött ki az egész.. nem tudom ez mennyire rossz.
2014. szept. 26. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézd, ha az elkövetkező 1 hétben mindig tapasztalsz friss vért, akkor mutasd meg.
2014. szept. 26. 14:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm :)
2014. szept. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!