Nagy wc után véres a papír. Mi lehet?
Nagyon meg vagyok ijedve. Mostanában eleve eléggé hipochondriás is vagyok...Rengeteg slejmem van, ha nyelek kattog a fülem, a slejm folyton lemegy a torkomon minden nyelésnél, ki nem jön sehogy se, az orrom elvan dugulva az egyik orrlyukam mindig...de most jön a ráadás, mostanában a székletem inkább puha,folyós, nem pedig kemény.... a wc papír tiszta vér volt, friss , nem alvadt vér.
ez mi lehet?:( a székletembe nem volt vér,csak a papíron.Nagyon meg vagyok ijedve, eddig még nem nagyon tapasztaltam ilyet, talán 1x-2x régen,de nem emlékszek sajnos.
18/L
Nincs most menstruációm.
de a wc papíron eléggé ijesztő volt a vér :( nem csak pár csepp.. bár nem volt sok de megijedtem..
Az alvadt vér, szurokszéklet lenne a rossz, mert az a bélből jönne, vagyis bélrák tünete lehet.
A friss vér döntő többségben a végbélnyílásból származik, apró berepedés, aranyér.
A Tv-ben egyszer egy doki beszélt erről. Ő azt mondta hogy ha friss piros vér található a székletben fel lehet lélegezni, mert aranyérről vagy némi friss sérülésről van szó a bélben. Bár lehet az leszakadt polip is.
Ha viszont alvadt, sötét vért talál benne minél gyorsabban vizsgáltassa ki magát mert komoly gondok is állhatnak a háttérben.
Megnyugtattatok, köszönöm szépen.
Viszont most fáj is picit :(
Akkor szerintetek még ne rohanjak orvoshoz? Ha lesz még ilyen eset, majd csak akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!