Ürités után véres a wc papír. Mi lehet a baj? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje enyhén véres a wc papír amikor törlöm ki, és van amikor már "kellemesen" fáj is a törlés. Nem tudom másképp elmagyarázni. Biztos vannak itt így többen. A széklet szokott kemény is lenni és puha is, változó. Időnként jön elő csak. Van amikor 2-3 napig véres aztán van amikor nincs 1 hétig kb. Múltkor bekentem egy krémmel aztán jó volt egy ideig, de most megint elő jött. Mi lehet? Segítsetek. :/2014. szept. 4. 17:37
1/3 anonim válasza:
Lehetséges,hogy aranyered van.De vigyázz a véres széklet több problémát is jelent.Mihamarabb menj el orvosnál!:)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a széklet véres hanem a papír :)
2014. szept. 4. 17:51
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok, de elmentem vele orvoshoz, és megállapították, hogy belső aranyerem van.
Nekem időnként erősebben is vérzik, van, hogy tele van a kagyló vérrel, de mindig csak ürítés után, a ruhámat soha nem keni össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!