GARAGE Sale! Garázs "ürités". Ezt nyugodtan csinálhatom minden hatósági papír nélkül?
Rengeteg felgyülemlett cuccom (ruhák,cipők,bútorok,konyhai eszközök) keletkezett az elmúlt évben.
Szeretném eladni őket,persze olcsón,hogy mindenki jól járjon.
Főúton lakom Bp.-en,kiírhatom a kapura? Vagy hogyan csináljam? Kicsit félek az idegenektől...Kérlek adjatok tanácsot !!!!
Szerintem ne írd ki a kapura, az vonza a tolvajokat, és a pénz nélküli kíváncsiskodókat. Gondolom egyikre sem vagy kíváncsi. Járják az utcákat a "lomisok" na ezeket se hívd be, én már egyszer megjártam, csak azt vitték el ami értékesebb volt a szemét meg maradt...
Vidd ki őket a Petőfi csarnok bolhapiacára. Ha nem akarsz vele foglalkozni, keress egy megbizható fiatalt aki kiviszi helyetted, legalább egy kis zsebpénzt is kereshet.
Felrakhatsz egy-két értékesebb, kurrensebb árut a Vaterára vagy más aukciós oldalra is.
Használható ruhát cipőt ad le a segélyszervezetek gyűjtőhelyére.
Magánszemély 300.000 Ft-ig adhat-vehet illeték és adómentesen másik magászemélytől.
A nyereséged - ha lesz - meg fektesd be nálam! :)
Köszönöm szépen a válaszod !!!
Sajnos a piacos dolgot már próbáltam,de mindig ráfizettem... Majd lesz valahogy.... :((
Vaterázd el egész egyszerűen: [link]
Kiépült rendszer, és a felek postázni is tudják egymásnak az eladott terméket!
Igen,köszönöm ismerem a vaterát,de el sem hiszed,mennyi cuccom van. Képtelenség ennyit fotózni,feltenni...RENGETEG !!!
A nagy dolgokat feltettem,pl.bicaj,bútor,de a sok csitri-csátré (ami valakinek lehet,hogy fontos) -ra nem lenne időm..
Azért köszi a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!